Skip to main content

Vanliga frågor

Vanliga frågor

Allmänt om säsongskortkort

Hur mycket kostar ett säsongskort?
Priset på ett säsongskort beror på om du vill ha sitt- eller ståplats samt till vilken sektion ditt säsongskort ska gälla. För aktuella priser, klicka här

Var kan jag köpa säsongskort?
Du köper ditt säsongskort enklast här på sidan. Om du inte vill eller kan köpa säsongskort via webben kan du maila till madeleine.svensson@malmoredhawks.com

Hur länge pågår förnyelseperioden?
Förnyelseperioden pågår mellan 29 mars till 31 maj. Platser som inte förnyas senast 31 maj kommer att släppas upp till nyförsäljning.

Avbetalning via Klarna
För att delbetala via Klarna så kontakta Ticketmaster på telefonnummer 08-403 08 770

Hur länge räknas man som ungdom?
Du räknas som ungdom till och med det året du fyller 20 år. Säsongen 2016 räknas du alltså som ungdom om du är född år 1996 eller senare.

Ändringar på ett befintligt säsongskort/bokning
Hur gör jag om jag ex vill ändra från ungdom till vuxen på ett säsongskort eller byta namn?
maila till madeleine.svensson@malmoredhawks.com

Leverans av säsongskorten

När och hur levereras säsongskorten?
Vi kommer att hålla utlämningsdagar när korten kan hämtas. Mer inom gällande detta kommer på vår hemsida. Önskar man få säsongskorten hemskickade så tillkommer det 100 kr. Maila då till madeleine.svensson@malmoredhawks.com

Jag har tappat bort mitt säsongskort. Hur gör jag för att få ett nytt?
Vid förlust av ditt säsongskort, maila till madeleine.svensson@malmoredhawks.com
För borttappat kort debiteras 200 kr.

E-post & lösenord

Jag får inget lösenord skickat till mig när jag beställer det / Jag får ett felmeddelande fast jag skrivit in rätt e-postadress / Jag får ett meddelande om att det skickats till min e-post, men det kommer inget.
Kontrollera först att du har angett korrekt e-postadress. Kontrollera även skräpposten i din e-post. Om du inte hittar ditt mejl med återställningsinformation, vänligen Kontakta Oss

Jag har loggat in på Ticketmaster.se och ser min säsongskortsbokning, men jag kan inte betala det.
Ditt säsongskort är bokat här på denna sida. Via Ticketmaster.se kan du genomföra köp av biljetter, men tyvärr inte köpa årskort eller betala reservationer på säsongskort.

Om du har ett säsongskort som ska förnyas loggar du in här på sidan för att kunna bekräfta och betala ditt kort. Klicka gärna här för att komma till en ”steg för steg”-guide kring hur du förnyar ditt kort.

Betalning

Kan jag betala mitt säsongskort med Ticketmasters presentkort?
Du kan INTE använda Ticketmasters presentkort som betalningsmedel till Malmö Redhawks säsongskort

Du kan använda Ticketmasters presentkort vid köp av lösbiljetter via ticketmaster.se, Ticketmasters callcenter eller hos valfritt Ticketmaster biljett-ombud.

Jag ska betala mitt säsongskort med mitt VISA/Mastercard, men köpet går inte igenom. Vad gör jag?
Kontrollera att du har angivit korrekt korttyp, kortnummer, giltighetstid och CVV-kod samt att det finns pengar på kortet.

Vissa kort har en beloppsgräns per dag, vilket betyder att om kortet använts tidigare samma dag, så kan du prova igen dagen efter.

Om du fortfarande inte kan genomföra din betalning, kontakta madeleine.svensson@malmoredhawks.com
(glöm inte att ange ditt kundnummer).

Vilka är DIBS?
DIBS är Ticketmasters samarbetspartner vad det gäller betalningar som utförs på Internet. Detta är en garanti för att betalningar utförs enligt den senaste tekniken och med allra högsta säkerhet. För mer information, se www.dibs.se

Vad är CVV-kod?
CVV är en verifikationssäkerhetsprocedur fastställd av kreditkortsföretagen för att minska bedrägeri inom kortbetalning. CVV-koden består av 3 eller 4 siffror, vilka står för en kryptisk kontroll av kortnumret. Genom att ange koden försäkrar kortanvändaren att man innehar kortet och att kreditkortet är lagligt. Varje kreditkortsföretag har ett eget namn för CVV-koden, t.ex. refererar Visa till koden som CVV2, medan MasterCard kallar den CVC2. Funktionen är dock densamma för alla större korttyper.

Du hittar din kod på baksidan av ditt Visa/MasterCard-kort. Här står delar av kreditkortsnumret följt av ditt korts CVV/CVC-kod.

Vad är 3D-secure?
3D-secure är ett lösenord för e-handel som du behöver ange vid köp med de flesta Visa och MasterCard (gäller dock inte bankkortföretag). Anledningen till att företag väljer att använda denna lösning är för att minska bedrägerier.

Om du inte har ett lösenord kopplat till ditt betalkort kan internettransaktionen komma att nekas. För att kunna handla i internetbutiker som använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure behöver du därför ansluta ditt kort. Detta gör du genom att kontakta din bank/kortutgivare.

Samtliga frågor kring 3D-secure hänvisas till din bank/kortutgivare.